_MG_8708

(b)logboek Franeker in detail

Beste lezer,

Welkom in Franeker, (Fries: Frjentsjer Engels: Friends Share).

Dat waren wij zeker toen wij drie weken geleden zijn verhuisd van Arnhem naar Franeker. De ‘Ster van de Elf Steden’ staat er op vlaggetjes geschreven dus dat is waar. Een prachtige stad gelegen nabij de Waddenzee en de eilanden binnen bereik, wat wil je nog meer? Nu wel, een fotoblog is wat er nog ontbreekt en die is dus nu gestart.

De bedoeling is een dagelijks fotoblog met Franeker en omstreken als onderwerp. De omstreken beperken zich niet tot de nog te vormen gemeente Waadhoeke die per 1 januari van start gaat. Het hele waddengebied en het achterland komen hier aan de orde. Inhoudelijk kan ook alles. Er zijn geen beperkingen laat staan een omschreven doel. Fotografie Friesland dus. Het is mijn tweede Frieslandproject ( na het boek ‘Thuis in Friesland’ wat wij in 2008 vanuit Arnhem hebben gemaakt) en ik hoop elke dag een fotografische bijdrage te kunnen leveren.

(tekst loopt door onder de foto)

(b)logboek Franeker in detail

 

Reageren wordt binnenkort mogelijk gemaakt. Dit wordt actief bij de start van de Franeker blog, reclame, beledigingen aan wie dan ook en de bekende onzin worden gefilterd. Om die reden wordt een reactie beoordeeld.

 

(b)logboek Franeker in detail

Leave a Comment